Wie ben ik
Ik stel me graag aan je voor.

Mijn naam is Bianca. In het voorjaar van 2020 heb ik besloten te stoppen met mijn baan in de hulpverlening en mijn passie te gaan volgen als interieurontwerper. 

Ik koos de naam van mijn bedrijf, Bisti Interieuradvies. Bisti, de combinatie van de namen van mijn gezin en tevens een wildernisgebied in de Amerikaanse staat new Mexico. Een groot stuk pure natuur, rust en vrijheid… 

En dat is wat ik graag meeneem in mijn ontwerpen, het creëren van een ontspannen woonomgeving met natuurlijke materialen. Ik hou van sporten, wandelen met onze hond en ben graag buiten. Ik haal mijn inspiratie uit de natuur, altijd op zoek naar mooie plaatjes. 

Ook ben ik dol op planten. Ik probeer mijn eigen stekjes te kweken en wordt er blij van wanneer dat lukt. Ik vind het leuk om mensen te inspireren en deel graag tips op mijn social media kanalen. 

Daarnaast ben ik bezig met de opleiding tot professioneel organizer. Hiermee wil ik mijn aanbod uitbreiden en mensen helpen om meer rust te vinden in huis. 

Ben jij op zoek naar een duurzaam en ontspannen woonomgeving, kijk rustig verder wat ik voor je kan betekenen.