Wie ben ik
Ik stel me graag aan je voor.

Mijn naam is Bianca. Lange tijd ben ik werkzaam geweest in de hulpverlening. Ik heb gewerkt binnen zorgorganisaties met mensen met een verstandelijke beperking, jeugdzorg en ouderenzorg. Daarnaast ben ik creatief en altijd geïnteresseerd geweest in interieur. Tevens heb ik in deze periode opleidingen gevolgd richting interieuradvies.

Ik heb de laatste tijd gemerkt hoe belangrijk het is om op tijd je rustmomenten te nemen en ben steeds bewuster gaan leven. De consumptiemaatschappij en het steeds maar moeten voldoen aan alle verwachtingen van de omgeving is me tegen gaan staan. De puurheid van de natuur en de materialen, een omgeving waarin je rust ervaart en optimaal kan genieten, dat is waar ik voor sta. Omdat ik dit graag uit wil dragen naar anderen en iedereen een fijne woonomgeving gun ben ik gestart met mijn bedrijf Bisti interieuradvies gericht op duurzaamheid en een ontspannen leefomgeving. Bisti, de combinatie van de namen van mijn gezin en tevens een wildernisgebied in de Amerikaanse staat new Mexico. Een groot stuk pure natuur, rust en vrijheid…