Werkwijze
Ontdek de mogelijkheden.

Ben je toe aan rust in huis en wil je graag een ontspannen, opgeruimde woonomgeving? Of weet je niet hoe je de ruimte optimaal kunt indelen? Kom je er niet uit met de kleuren? Of heb je een andere woonvraag? Laat dan je gegevens met je vraag achter op het contactformulier. 

Ik zal vervolgens contact met je opnemen om te bespreken wat de wensen zijn en wat ik kan betekenen.

Wil je graag advies op het gebied van wonen en styling dan zullen we de ruimte in kaart brengen en kijken we welke woonstijl bij je past. Wanneer de wens er is om een ontwerp door mij te laten maken, ga ik aan de slag met het maken van een moodboard, een plattegrond met de nieuwe indeling(en) in 3D en een voorstel voor de kleuren. Dit is eventueel uit te breiden met een advies voor meubels, accessoires, verlichting en bekleding van wanden, vloeren en ramen. Tijdens een vervolgafspraak kom ik het plan presenteren. Indien nodig ben ik daarna nog bereikbaar voor eventuele vragen en aanbevelingen.

Wil je advies op het gebied van opruimen en minimaliseren dan zullen we ook de ruimte in kaart brengen en bespreken wat de wensen zijn. Vervolgens maken we een plan om hiermee aan de slag te gaan.    

Herkenbaar?

Neem vrijblijvend contact op dan kijken we samen wat ik kan betekenen.